Isolatie Collectief Nederland

Uw specialist in de volgende isolatiemaatregelen

Is gespecialiseerd in de volgende isolatie maatregelen

Spouwmuurisolatie

Door uw spouwmuur te laten isoleren, kunt u jaarlijks tot wel 30% besparen op uw energiekosten. Spouwmuurisolatie is namelijk de rendabelste vorm van isolatie die u in uw woning of bedrijfsgebouw kunt laten aanbrengen. Hiermee heeft u niet alleen minder kosten, maar krijgt het pand ook een hoger energielabel, wat gepaard gaat met een waardevermeerdering. Voor het isoleren van spouwmuren gebruiken wij enkel hoogwaardige en duurzame gecertificeerde producten.
Wij bieden 10 jaar garantie op deze werkzaamheden.

Meer informatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele manier om uw woning of pand energiezuiniger te maken en tegelijkertijd het woon- en werkcomfort te laten toenemen. Door de toepassing van deze isolatietechniek blijft de warmte beter in huis. Uw kruipruimte blijft toegankelijk. Koude voeten zijn verleden tijd!

Om het beste resultaat te behalen werken wij met meerlaagse thermische isolatiefolie, waardoor de beneden vloer beter opwarmt en het hele huis behaaglijker aanvoelt.
Wij bieden 15 jaar garantie op deze werkzaamheden.

MEER INFORMATIE

Dakisolatie

Dakisolatie is een zeer effectieve manier van isoleren. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Via een niet of slecht geïsoleerd dak, gaat veel warmte verloren. Het isoleren van je dak of zolder is dan ook essentieel. Zo blijft je huis warmer, verspil je niet onnodig veel energie en dus geld. Daarnaast is goede dakisolatie ook beter voor het milieu. Om het beste resultaat te bieden werken wij met meerlaagse thermische isolatiefolie.
Wij bieden 15 jaar garantie op deze werkzaamheden.

MEER INFORMATIE

Zoldervloerisolatie

Deze manier van isoleren is goedkoper dan dakisolatie. Bij zolders die alleen voor opslag gebruikt worden is dit de perfecte oplossing. Door zoldervloerisolatie gaat er geen warmte meer verloren via de vloer door het dak. Indien nodig boren we eerst gaten in de houten zoldervloer volgens een vooraf bepaald patroon. Daarna vullen wij de zoldervloer constructie middels het inblazen van isolatiemateriaal in het vooraf aangebrachte boorpatroon. Vervolgens dichten we het boorpatroon weer netjes af.
Wij bieden 15 jaar garantie op deze werkzaamheden.

MEER INFORMATIE

Impregneren

Bij het impregneren van gevels wordt er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur aangebracht. Deze dampdoorlatende vloeistof trekt diep in de poriën van de stenen maar laat tegelijk ook een waterafstotende laag achter. Door deze beschermende laag kan doorslaand vocht niet langer in de muur trekken en zal vuil zich niet of minder snel aan het oppervlak hechten. Deze techniek is uitstekend geschikt in combinatie met spouwmuurisolatie vanwege de waterafstotende maar dampopen werking.
Wij bieden 10 jaar garantie op deze werkzaamheden.

MEER INFORMATIE

Wilt u besparen op uw stookkosten?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact op

Aanhef *
Bedankt voor uw aanvraag, hij is verzonden.
Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden, probeer het later nog eens.