Vloerisolatie

Geen zin meer in koude voeten? Met vloerisolatie heeft u altijd warmere voeten! Het is een effectieve manier van isoleren en het zorgt voor een significante stijging van de vloertemperatuur.

Isolatie advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van vloerisolatie te bespreken!

Bespaar op uw energiekosten met vloerisolatie

Bij vloerisolatie brengen wij isolatie aan tegen de onderzijde van uw begane grondvloer. Dit doen wij door hoogwaardig isolatiemateriaal, zoals PIF thermische folie tegen het plafond van uw kruipruimte aan te brengen. Hierdoor warmt u vloer sneller en gelijkmatiger op en voelt uw hele huis behaaglijker aan. Vloerisolatie is dé oplossing tegen koude voeten.

De voordelen van vloerisolatie

Geen koude voeten meer

Vloerisolatie brengt de temperatuur van uw vloer voelbaar omhoog: tot wel 4°C.

Meer wooncomfort

Geen last meer van tocht over de vloer en geen last meer van optrekkend vocht vanuit je kruipruimte.

Hoge besparing

Gemiddeld 15% besparing op stookkosten. (Bron: Milieu Centraal).

Binnen één dag

Deze vorm van isolatie aanbrengen is normaal gesproken binnen één dag gerealiseerd.

Meer over het isoleren van uw vloer

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de begane grond vloer (de bovenkant van de kruipruimte) aangebracht. Dit kan bij zowel houten als betonnen vloeren. Door het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte gaat via de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte verloren. Ook wordt optrekkend vocht voorkomen. Tijdens de winter zal de geïsoleerde vloer de warmte in huis houden en tevens warmer aanvoelen. De gevoelstemperatuur in huis stijgt vaak een paar graden, wat zorgt voor een verhoging van het wooncomfort en een verlaging van de stookkosten. Op de producteigenschappen en de verwerking van PIF thermische isolatie folie bieden wij 15 jaar garantie. Naast meer comfort zult u ook direct beginnen met besparen.

vloerisolatie

Meer diensten van Isolatie Collectief Nederland

U wilt isoleren maar u bent niet geïnteresseerd in vloerisolatie? Geen enkel probleem! Wij bieden ook nog andere vormen van isolatie aan.

Vrijblijvend isolatie advies?