Subsidie isolatie - Bespaar tot 30%

Wij ondersteunen u in het gehele proces, van het isoleren van uw woning, tot en met de subsidieaanvraag. Wij zorgen dat u zoveel mogelijk subsidie krijgt en dat deze zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt.
Plan een adviesgesprek en kom erachter hoeveel subsidie u precies krijgt voor het isoleren van uw woning.

Vraag een adviesgesprek aan:

Vraag hier direct uw adviesgesprek aan met een van onze gecertificeerde adviseurs.

Wat is uw adres?
Volledig vrijblijvend

Woningisolatie is goed voor uw portemonnee, maar ook zeker voor het milieu! Daarom kunnen huiseigenaren financiële steun ontvangen van de overheid om hun huis te verduurzamen.

Samen zorgen we voor een warme winter in een aantal stappen:

2. Subsidiecheck : Onze isolatie-expert legt u alles uit tijdens het adviesgesprek.
3. Wij isoleren uw woning (vaak al binnen één dag).
4. Subsidie aanvragen + ontvangen.
5. Een duurzaam en geïsoleerde woning.
adviesgesprek isolatie

Voor hoeveel subsidie kom ik in aanmerking?

Als algemene richtlijn kunt u verwachten dat subsidiebedragen voor isolatie variëren en kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het subsidiebedrag is een bepaald percentage van de totale investering, gemiddeld is dit zo’n 30% van de totale kosten van het isolatieproject.

Benieuwd hoeveel subsidie u voor het isoleren van uw woning krijgt? Vraag een adviesgesprek aan en kom in contact met onze adviseurs!

Direct een van onze adviseurs spreken?

Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in of bel 085 050 1917

Een overzicht van onze diensten.

Spouwmuurisolatie

Dakisolatie

Vloerisolatie

Zoldervloerisolatie

Gevels impregneren

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om op uw stookkosten te besparen. U merkt direct verschil in comfort en besparing.

Met dakisolatie woon je warmer in de winter en koeler in de zomer. Daarnaast bespaart u enorm op de energienota, zelfs als u de zolderkamer niet verwarmt.

Geen zin meer in koude voeten? Met vloerisolatie heeft u altijd warmere voeten! Het is een effectieve manier van isoleren en het zorgt voor een significante stijging van de vloertemperatuur.

Zoldervloerisolatie is een mooi alternatief voor dakisolatie. Deze methode van isolatie is goedkoper dan dakisolatie en u kunt er veel energie mee besparen.

Gevel impregneren is het aanbrengen van een beschermende laag op een gevel. Deze laag biedt bescherming tegen schadelijke stoffen zoals zure regen en roet- en luchtvervuiling.

Vraag een adviesgesprek aan:

Vraag hier direct uw adviesgesprek aan met een van onze gecertificeerde adviseurs.

Wat is uw adres?