Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om op uw stookkosten te besparen. U merkt direct verschil in comfort en besparing.

Isolatie advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Bespaar op uw energiekosten met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een eenvoudige manier om de buitenmuren te isoleren. Het isoleren van de spouwmuur is vaak al in één dag uitgevoerd en vraagt geen verbouwing. Tevens is het isoleren van de spouwmuren relatief goedkoop. Spouwisolatie verdien je vaak al binnen 2 tot 3 jaar terug, dit is nog korter wanneer u subsidie aanvraagt. Wanneer u een betaalbare manier zoekt om de gasrekening te verlagen dan is spouwmuurisolatie de ideale oplossing.

De voordelen van spouwmuurisolatie

Hoge besparing

Tot wel €800,- besparen op uw energiekosten (bron: Milieu Centraal).

Warm in de winter, koel in de zomer

Warmer in de winter, koeler in de zomer. Isoleren houdt in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Binnen één dag

Deze vorm van isolatie aanbrengen is normaal gesproken binnen één dag gerealiseerd.

Geen vocht of schimmel op de muren

De materialen die wij gebruiken zijn vochtwerend dankzij de siliconen bovenlaag. Tevens zijn de materialen dampopen waardoor uw muren blijven ademen.

Meer over spouwmuurisolatie

Bij het isoleren van de spouwmuren worden er aan de buitenkant van de woning kleine gaatjes geboord op de kruising van de voegen. De gaatjes worden aan de hand van een vast en gecertificeerd patroon geboord. Elke m2 wordt voorzien van tenminste een gaatje, zodat elk deel van de spouw kan worden gevuld. Middels een speciale inblaasmachine welke voorzien is van een lange slang met spuitmond wordt het hoogwaardige isolatiemateriaal onder de juiste druk aangebracht. Dit zorgt voor een optimale verdeling van de isolatie. Na het isoleren voegen wij de geboorde gaatjes weer netjes dicht. Wij gebruiken enkel de beste producten van onder andere Knauf en EPS HR++ parels voor het isoleren van de spouw en bieden 15 jaar garantie.

spouwmuurisolatie

Meer diensten van Isolatie Collectief Nederland

U wilt isoleren maar uw woning heeft geen spouwmuur of u bent niet geïnteresseerd in spouwmuurisolatie? Geen enkel probleem! Wij bieden naast spouwmuurisolatie ook andere vormen van isolatie aan.

Vrijblijvend isolatie advies?

Wij helpen u ook aan een airco!

Wilt u er koel bij zitten in de zomer en goedkoop verwarmen in de winter? Dat kan met een airco. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de installatie van uw nieuwe airco!