Spouwmuurisolatie Cuijk

Spouwmuurisolatie in Cuijk, één van de snelste en makkelijkste manieren om op uw stookkosten te besparen. U merkt direct verschil in comfort en besparing.

Isolatie advies nodig?

Wij komen graag bij u langs in Cuijk om de mogelijkheden van spouwmuurisolatie te bespreken!

Spouwmuur isoleren in Cuijk

Spouwmuurisolatie in Cuijk

Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren. En het levert veel voordelen op: een warmer huis, een lagere energierekening en beter leefklimaat. Een aanrader dus! Voor spouwmuurisolatie kun je de winst vergelijken met een rente van 9 procent op een spaarrekening. Dat is makkelijk verdiend! En het is nog goed voor de waarde van je woning ook.
spouwmuurisolatie

Voordelen spouwmuren isoleren Cuijk

De voordelen van Spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Cuijk zorgt ervoor dat jij meer comfort ervaart in uw woning, denk hierbij aan

Subsidie en terugverdientijd

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Cuijk is nu extra voordelig dankzij de I.S.D.E subsidie regeling. Wanneer je jouw woning of bedrijfspand laat isoleren profiteer je enorm van deze subsidie en krijg je tot 30% terug op uw investering.

Als aanvulling op deze subsidie is er ook nog een verlaagd BTW tarief van slechts 9% van kracht wanneer je spouwmuurisolatie laat aanbrengen. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het juiste zetje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Cuijk!

Mede dankzij de beschikbare subsidie regelingen verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Cuijk gemiddeld al binnen 2 a 3 jaar terug! Dit wordt bevestigd door Milieu Centraal.

De daadwerkelijke terugverdientijd is echter wel afhankelijk van een aantal factoren. Met name het weer en uw stookgedrag spelen hier een grote rol in. Zo kan een strenge of een zachte winter invloed hebben op uw terugverdientijd van je investering. ​

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor subsidie voor het isoleren van de spouwmuren van uw woning in Cuijk? Doe dan nu de subsidiecheck of bekijk de website van het RVO.

Spouwmuur isoleren regio Cuijk

Aanbrengen spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Cuijk

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Cuijk is een slimme verbetering van uw woning. Vaak is de isolatie voor onze specialisten eenvoudig en snel aan te brengen waardoor een spouwmuur in Cuijk vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd kan worden.

Wat klanten over ons zeggen.

Marc Steenbakkers
Marc Steenbakkers
2023-03-07
zeer goed en deskundig bedrijf. Monteurs deden perfect hun werk. Wij zijn zeer te vrede.
Luco
Luco
2023-03-04
Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Binnen korte tijd een afspraak kunnen maken om te schouwen. We gingen er vanuit dat het hele huis spouwmuur isolatie nodig had. Na de komst van Raoul bleek dat alle muren op één muur van 2m² na, al geïsoleerd waren. Raoul maakte voor ons een uitzondering om voor een vriendelijke prijs, toch dit ene muurtje te isoleren. Afspraak voor isoleren was ook snel gemaakt en alles is vakkundig uitgevoerd. Wij raden iedereen die hun huis wilt isoleren, dit bedrijf aan!
Petra
Petra
2023-02-22
"VLOERISOLATIE" super tevredenheid over dit bedrijf fijne communicatie snelle levering en netjes gewerkt
José Loermans
José Loermans
2023-02-21
Goed en eerlijk advies gekregen.
Richard ter Braak
Richard ter Braak
2023-02-08
Spouwmuur isolatie netjes en vlot uitgevoerd. Klein minpuntje: roosters zouden wel in 2 maten komen, nu erg klein zodat bij iets te ruim boren dit niet altijd goed past.
Johan Haus
Johan Haus
2023-02-02
Mijn muren laten isoleren door ICN eerst gesprek met de baas was al top, simpel en eerlijk en een nette prijs( meerdere offertes gehad en velen malen duurder daarna zijn team langs geweest, Netjes gewerkt en gaven goede i uitleg over alles.... nogmaals niks als lof👌👍👊 top
Harry Nijkamp
Harry Nijkamp
2023-01-27
Werken absoluut op topniveau, was snel aan de beurt. Professionele medewerkers en zeer vriendelijk.
Eline Wijers
Eline Wijers
2023-01-19
Hebben bij ons de spouwmuurisolatie verzorgd. Een hele vriendelijke, duidelijke, no-nonsense partij die voor een goede prijs goede kwaliteit levert. Wij zijn erg tevreden over de service en geleverde diensten!
Nees van den Berg
Nees van den Berg
2022-12-16
Spouwmuur isolatie snel, netjes en vakkundig uitgevoerd tegen een goede prijs.
Geert-jan Van Veldhuizen
Geert-jan Van Veldhuizen
2022-12-13
Fijn bedrijf ! Goede voorlichting en prettig personeel zeker aan te raden!

Alle diensten van Isolatie Collectief Nederland.

Spouwmuurisolatie

Dakisolatie

Vloerisolatie

Zoldervloerisolatie

Gevels impregneren

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om op uw stookkosten te besparen. U merkt direct verschil in comfort en besparing.

Met dakisolatie woon je warmer in de winter en koeler in de zomer. Daarnaast bespaart u enorm op de energienota, zelfs als u de zolderkamer niet verwarmt.

Geen zin meer in koude voeten? Met vloerisolatie heeft u altijd warmere voeten! Het is een effectieve manier van isoleren en het zorgt voor een significante stijging van de vloertemperatuur.

Zoldervloerisolatie is een mooi alternatief voor dakisolatie. Deze methode van isolatie is goedkoper dan dakisolatie en u kunt er veel energie mee besparen.

Gevel impregneren is het aanbrengen van een beschermende laag op een gevel. Deze laag biedt bescherming tegen schadelijke stoffen zoals zure regen en roet- en luchtvervuiling.