Over Isolatie Collectief Nederland

Isolatie Collectief Nederland is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van woningisolatie. Wij werken enkel met gecertificeerde en duurzame producten, zodat we voor zowel onze werknemers als onze klanten een betrouwbare partner zijn. Lees hier meer over ons bedrijf en de historie.

Over Isolatie Collectief Nederland

Isolatie Collectief Nederland is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van woningisolatie. Ontstaan door kennis en kunde bijeen te brengen. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Den Bosch/Rosmalen. Doordat wij voorzien zijn van bouwkundige kennis en ruim 10 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen voor een eerlijk en deskundig advies.

Isolatie Collectief Nederland werkt enkel met gecertificeerde en duurzame producten, zodat we voor zowel onze werknemers als onze klanten een betrouwbare partner zijn.

Isolatie collectief nederland

Groei jij met ons mee?

In heel Nederland worden steeds meer woningen verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Isoleren heeft als voordeel dat u direct bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel terugverdiend. Wanneer u uw woning isoleert komt u in aanmerking voor subsidie die kan oplopen tot wel 30% van uw investering. Tevens zal ook uw woningwaarde stijgen dankzij isolatie.

Sinds onze oprichting isoleren wij dagelijks meer dan 10 woningen en wij groeien graag! Groeien kunnen wij echter niet zonder jou. Wil je meegroeien? Bekijk hier onze vacaturesĀ 

Trots

Wij zijn enorm trots dat klanten ons met 5 sterren beoordelen en dat onze inzet gewaardeerd wordt. Zonder onze klanten en medewerkers was dit nooit gelukt. We zijn dan ook dankbaar en trots op al onze tevreden klanten en deskundige medewerkers.