Isolatiebedrijf Amsterdam

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Amsterdam en omstreken. Met onze hoogwaardige isolatieoplossingen houden we de kou buiten de deur en houden we warmte binnen. Onze vakmensen staan klaar om je woning te voorzien van de nieuwste technologieën en duurzame materialen, waardoor je niet alleen geld bespaart op energiekosten, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Isolatiebedrijf Amsterdam

Isolatie Collectief Nederland is als isolatiebedrijf in Amsterdam gespecialiseerd in verschillende isolatiediensten waaronder spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie en gevels impregneren. Ons ervaren team van isolatiemonteurs maakt gebruik van duurzame materialen en technieken om optimale isolatie te garanderen. We streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke en professionele service. Samen werken we aan een duurzamere en energiezuinigere toekomst.

Spouwmuurisolatie amsterdam

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Amsterdam

In Amsterdam heeft Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland diverse woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Als u overweegt om uw woning in Amsterdam te isoleren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze expertise in het isoleren van spouwmuren in Amsterdam. Bij Isolatie Collectief Nederland kunt u kiezen voor isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil of EPS-parels. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het isoleren van uw spouwmuur in Amsterdam. Voor meer informatie over spouwmuurisolatie kunt u

hier terecht. Bovendien komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter wanneer u uw spouwmuren laat isoleren. Bij het treffen van twee of meer isolatiemaatregelen kunt u zelfs €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

spouwmuurisolatie amsterdam

Spouwmuurisolatie amsterdam

Isolatiebedrijf Breda

ISDE subsidie 2023

Isoleer 30% voordeliger met ISDE subsidie voor isolatie in Amsterdam

In 2023 kunnen inwoners van Amsterdam subsidie aanvragen voor woningisolatie. Dit biedt eigenaar-bewoners van woningen in Amsterdam een voordelige mogelijkheid om te verduurzamen. Zelfs bij het nemen van slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor subsidie. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor subsidie? Doe dan nu de subsidiecheck. Onze isolatieadviseur staat voor u klaar om gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Amsterdam te bekijken. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Amsterdam! Meer informatie over de ISDE subsidie? Ga naar de website van het RVO.

Natuurvriendelijk isoleren

Natuurvriendelijk isoleren in Amsterdam

Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland heeft in Amsterdam diverse woningen op een milieuvriendelijke wijze geïsoleerd. Als u overweegt om de spouwmuren van uw woning in Amsterdam te isoleren door een milieuvriendelijk isolatiebedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben met succes de cursus “Natuurvriendelijk isoleren” afgerond.

Het milieuvriendelijk isoleren van uw woning in Amsterdam is een taak die bij Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland in goede handen is. Wilt u meer informatie over deze innovatieve manier van isoleren? Bekijk dan onze pagina over natuurvriendelijk isoleren.

Vloerisolatie isolatiebedrijf Amsterdam

vloerisolatie amsterdam

Veel huizen in Amsterdam hebben een kruipruimte onder de vloer, maar deze ruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor kou vanuit de kruipruimte de woning kan binnendringen. Om dit probleem aan te pakken, is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. Vloerisolatie verbetert niet alleen het wooncomfort, maar verlaagt ook de energierekening. Ons isolatiebedrijf biedt een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel elke vloer in Amsterdam.

Alle isolatiematerialen die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie gebruikt, hebben een uitstekende isolatiewaarde. De exacte Rd-waarde van de vloerisolatie hangt af van de dikte van de aangebrachte isolatielaag. Daarom komt er altijd eerst een adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Amsterdam langs.

Voor meer informatie over vloerisolatie kunt u hier terecht. Bovendien komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter wanneer u uw vloer laat isoleren. Bij het treffen van twee of meer isolatiemaatregelen kunt u zelfs €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

vloerisolatie amsterdam

vloerisolatie amsterdam

spouwmuurisolatie amsterdam

bodemisolatie amsterdam

bodemisolatie amsterdam

bodemisolatie amsterdam

Bodemisolatie isolatiebedrijf Amsterdam

Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland past bodemisolatie voornamelijk toe in vochtige kruipruimtes, vooral daar waar de grond in Amsterdam gemiddeld lager ligt, waardoor de kans op vochtige of natte kruipruimtes groter is. Deze methode is met name ideaal voor woningen met dit soort omstandigheden, waar bodemisolatie effectief kan zijn in het bestrijden van optrekkend vocht. Vaak wordt bodemisolatie ook gekozen wanneer de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie, met name als deze minder dan 45 centimeter diep is. Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland heeft al diverse woningen in Amsterdam voorzien van bodemisolatie.

Bodemisolatie biedt niet alleen comfort, maar beschermt ook de balkconstructie onder uw vloer. Ons isolatiebedrijf maakt gebruik van EPS-parels voor bodemisolatie, die kunnen worden aangebracht in verschillende laagdiktes. Meer informatie over bodemisolatie vindt u hier.

Bovendien komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter wanneer u bodemisolatie laat aanbrengen. Bij het treffen van twee of meer isolatiemaatregelen kunt u zelfs €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

bodemisolatie amsterdam

Dakisolatie isolatiebedrijf Amsterdam

Isolatiebedrijf Isolatie Collectief Nederland heeft al talloze daken in Amsterdam voorzien van hoogwaardige dakisolatie. Dakisolatie voor uw woning in Amsterdam biedt niet alleen energiebesparing, maar kan ook van uw zolder een comfortabele leefruimte maken. Met dakisolatie kunt u tot wel 30% energie besparen op jaarbasis. In de winter voorkomt het warmteverlies naar buiten, terwijl het in de zomer de zolder aangenaam koel houdt.

U kunt een offerte aanvragen via onze website, waarbij een adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u langs komt in Amsterdam.

Voor meer informatie over dakisolatie kunt u hier terecht. Bovendien komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter wanneer u uw dak laat isoleren. Bij het treffen van twee of meer isolatiemaatregelen kunt u zelfs €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

dakisolatie amsterdam

dakisolatie amsterdam

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Amsterdam

Bij ons isolatiebedrijf bent u aan het juiste adres voor zoldervloerisolatie. We hebben al meerdere woningen in Amsterdam voorzien van deze isolatiemethode. Zoldervloerisolatie is een uitstekende keuze als uw zolder alleen wordt gebruikt als opslagruimte, en het is een goed alternatief voor dakisolatie. Voor zoldervloerisolatie maken wij gebruik van minerale glaswol van Knauf Supafil, wat niet alleen zorgt voor energiebesparing, maar ook voor akoestische demping.

Wilt u meer informatie over zoldervloerisolatie in Amsterdam of wilt u een gratis adviesgesprek met ons isolatiebedrijf inplannen? Dan kunt u hier een gratis adviesgesprek aanvragen.

Bovendien komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter wanneer u uw zoldervloer laat isoleren. En als u twee of meer isolatiemaatregelen neemt, kunt u zelfs €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Alle diensten van Isolatie Collectief Nederland.

Spouwmuurisolatie

Dakisolatie

Vloerisolatie

Zoldervloerisolatie

Gevels impregneren

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om op uw stookkosten te besparen. U merkt direct verschil in comfort en besparing.

Met dakisolatie woon je warmer in de winter en koeler in de zomer. Daarnaast bespaart u enorm op de energienota, zelfs als u de zolderkamer niet verwarmt.

Geen zin meer in koude voeten? Met vloerisolatie heeft u altijd warmere voeten! Het is een effectieve manier van isoleren en het zorgt voor een significante stijging van de vloertemperatuur.

Zoldervloerisolatie is een mooi alternatief voor dakisolatie. Deze methode van isolatie is goedkoper dan dakisolatie en u kunt er veel energie mee besparen.

Gevel impregneren is het aanbrengen van een beschermende laag op een gevel. Deze laag biedt bescherming tegen schadelijke stoffen zoals zure regen en roet- en luchtvervuiling.

Wat klanten over ons zeggen.